Cari

Maharani (Beijing Te Zhi Bai Feng Wan)
Maharani juga dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan. Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yg merupakan tanda perniagaan yg bersejarah melebihi 300 tahun di China Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah diperakui sebagai ‘Produk Terkenal di China’ pada tahun 1994.

Juga diiktiraf sebagai ‘Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara’ pada tahun 1998. Pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – badan Islam luar negara yg diiktiraf oleh JAKIM) Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T) Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dgn pati ayam hitam sbg ramuan utamanya.


Manfaat & Kelebihan

 • Melancarkan peredaran darah 
 • Menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid) 
 • Melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf 
 • Menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul) ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat 
 • Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit
 • Mengeratkan hubungan suami isteri

 

Cara Pengambilan
Amalan makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari. Mulakan makan Herba Maharani HARI PERTAMA selepas period (datang haid). MASA TERBAIK untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu PAGI sebelum sarapan dengan air suam. Tapi kalau tak sempat atau terlupa nak makan waktu malam pun boleh.

PERHATIAN : Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba. Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan JIKA badan rasa panas MINUM banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

MAKA : Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

ATAU Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , SILA BERHENTI untuk bulan itu, sambung selepas HABIS period seterusnya )

ATAU : Jika nak ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,BERHENTI untuk bulan itu, sambung selepas HABIS period seterusnya )

KESIMPULANNYA, dalam sebulan amalkan SATU KOTAK SAHAJA Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

 
Maharani (Beijing Te Zhi Bai Feng Wan)

Berita baik!! 
Kini anda boleh memiliki Maharani dengan
2 kaedah pembayaran:
Ansuran mudah: RM50 sebulan (untuk 2 kotak & ke atas)
Tunai : RM98* + FREE GIFT
*tidak termasuk postage

How to Buy

 1. Pilih produk SHOM
 2. Whatsapp /telegram / SMS ke 013 7646 977 atau klik Online Order (seperti di bawah)
 3. Nyatakan nama produk dan bilangan tempahan
 4. Buat pembayaran melalui akaun yang akan diberikan oleh admin
 5. Kemukakan bukti pembayaran  
 6. Nyatakan nama penuh, alamat dan no telefon untuk tujuan pengeposan
No comments:

Post a Comment