Cari

Sunday, 20 November 2016

Majlis Ulang Tahun SHOM ke 24





Tahun ni pergi berdua je dengan my beauty leader, Kak Raihana binti Ismail. Jam 8.00 pagi bertolak dari Johor dan tiba di KL kira kira jam 12.30 tengah hari.



Lebih 9,000 usahawan Sahajidah Hai O Mkt berkumpul meraikan kejayaan #rakankongsi seluruh Malaysia. Achievers diraikan dengan penuh gilang gemilang, siap bawakan Ayda Jebat bg memeriahkan majlis. Best gilaaa wehhhh

Tiket masuk ke dewan berharga RM35 sahaja tapi kami dapat goodies bag yang berisi kupon (RM35) dan barangan bernilai lebih RM50. Tahun ni siap ada mineral water dan roti sekali buat alas perut. Selain tu dapat juga sekotak tester N'licious (6 sachet), dapatlah merasa produk baru ni free of charge.



Masa ni jugak adalah peluang terbaik jumpa mentor & ambik aura positif untuk lebih sukses. Seronok tengok CDM naik pentas, terbakor  acik kat bawah ni tengok

Kami terpaksa bertolak awal sebab keesokan hari nya Ahad kena kembali bertugas, orang Johor katanya. Jam 6.30 petang bertolak dari Johor dan selamat tiba di rumah masing masing jam 11.00 malam. Lewat tiba sebab banyak persinggahan di sepanjang perjalanan.

Pengalaman menarik kisah tertinggal kad touch N go Qema akan cerita untuk jadikan pengajaran bersama. Sharing is caring gitu.

No comments:

Post a Comment