Cari

Saturday, 21 May 2016

Sahajidah Hai O Marketing Business Tools by Adwa Creative


Alhamdulilah, selesai urusan tempahan marketing business tools yang dah lama tertangguh. Kebetulan post daripada page Adwa Creative lalu kat timeline pagi tadi terpampang promosi menarik untuk bulan Mei ni. Tanpa buang masa terus place order dan buat bayaran. 

Kenapa pilih Adwa Creative? 
  1. Sebab ada promosi untuk semua yang Qema plan nak buat dalam 1 pakej
  2. Sebab depa ni memang dah ada semua bahan so takyah supply pape
  3. Sebab depa ada ready stock flyers yang memang nak pakai cepat




Ini kali pertama berurusan dengan team Adwa Creative dan so far servis yang diberikan memang awesome! Pagi settled bayaran belah petang dah come out dengan artwork untuk confirmation padahal hari ni Sabtu yek kawan kawan. 

Diaorang ni siap invite Qema ke dalam whatsapp group dengan team mereka yang siapkan tempahan. Any updates dari marketing exec hingga ke designer semua dapat info sama dan serentak. Thumbs up Adwa Creative!






Ini antara tempahan yang dibuat, InsyaAllah kalau takde aral Khamis ni siap printing dan akan diposkan pada hari yang sama. Kos untuk Marketing Business Tools kali ni berjumlah RM311 untuk:

Promo Combo Mei:
  • Katalog - 2 pcs
  • Booklet - 10 pcs
  • Flyers - 300 pcs (3 jenis)
RM110 (Include postage)

Additional flyers (6 jenis)
RM131 (Include postage)

Bunting (2 pcs)
RM55 + RM15 (design)
RM70 (Free postage)

Staf maklumkan Qema akan dapat voucher bernilai RM30 untuk digunakan pada tempahan seterusnya. Kalau gini kekdahnya, seriously puas hati. Next kita tunggu barang sampai tengok cemana pegi dia. Kbai.







1 comment: