Cari

Monday, 23 May 2016

Groupon Malaysia - Personalised Business Card by Photobook Malaysia



Next plan untuk marketng tools TQA adalah 'Loyalty Card'. Untuk permulaan, kita gunakan khidmat Photobook Malaysia sebab senang nak design dengan onine editor yang mereka sediakan. Nak dapatkan harga terbaik of course kita pilih voucher daripada Groupon Malaysia.


Cara nak buat tempahan hanya dengan 3 langkah mudah:
  • Register/Login user Photobook Malaysia
  • Tentukan rekaan kad untuk depan dan belakang. Proses ni ambil masa jika kita baru nak fikirkan macam mana rupa kad yang nak dibuat untuk dua belah kad (2 side)


  • Buat tempahan dengan memasukkan kod voucher semasa proses check out. Pada permulaan memang akan nampak harga kad sebenar so jangan risau sebab lepas guna kod voucher Groupon kita tak akan dikenakan harga tersebut (kos penghantaran tidak termasuk)

Sunday, 22 May 2016

Loaded Pockets Pizza - Pizza Hut



Destinasi makan places kita hari ini adalah Pizza Hut Taman Scientex, Mutiara Mas. Branch ni baru lagi kat Johor dan merupakan destinasi terdekat untuk kawasan Taman Mutiara Rini dan Taman Seri Orked. Nak tau branch lain boleh semak SINI.


Ada menu baru yang terpampang dekat poster pintu masuk yang macam sedap je tengoknya- Loaded Pocket Chicken. Nampak pulak gambar cheese yang tarik macam tak nak lepas tu terus telan air liur. Gulp! Ok, jom kita tengok cemana pegi dia.

Ada dua pilihan untuk pizza baru ni:
  1. LOADED POCKETS CHICKEN
  2. LOADED POCKETS BEEF

Saturday, 21 May 2016

Sahajidah Hai O Marketing Business Tools by Adwa Creative


Alhamdulilah, selesai urusan tempahan marketing business tools yang dah lama tertangguh. Kebetulan post daripada page Adwa Creative lalu kat timeline pagi tadi terpampang promosi menarik untuk bulan Mei ni. Tanpa buang masa terus place order dan buat bayaran. 

Kenapa pilih Adwa Creative? 
  1. Sebab ada promosi untuk semua yang Qema plan nak buat dalam 1 pakej
  2. Sebab depa ni memang dah ada semua bahan so takyah supply pape
  3. Sebab depa ada ready stock flyers yang memang nak pakai cepat




Ini kali pertama berurusan dengan team Adwa Creative dan so far servis yang diberikan memang awesome! Pagi settled bayaran belah petang dah come out dengan artwork untuk confirmation padahal hari ni Sabtu yek kawan kawan. 

Diaorang ni siap invite Qema ke dalam whatsapp group dengan team mereka yang siapkan tempahan. Any updates dari marketing exec hingga ke designer semua dapat info sama dan serentak. Thumbs up Adwa Creative!